ZEPKA

Voor avonturen met de ezels:

+32 486 99 31 73

De Boerencompagnie is gelegen in Heverlee, vlakbij Leuven. De Abdij van Park ligt vlakbij en deze mooie site is ons wandelgebied met de ezels. We vertrekken bij de stal van de ezels en doen een wandeltocht van 1 uur naar de Abdij van Park en terug. Deze tocht is heerlijk om tot rust te komen en te genieten samen met de ezels.

Wil je zelf een ezel begeleiden? Dat kan, maar we vragen je dan wel om een korte training te volgen. In deze training leer je iets over het gedrag van een ezel. We leggen je uit hoe je de ezel op een fijne manier kan begeleiden. We vinden de training belangrijk omdat jij moet wennen aan de ezels, maar de ezels zeker ook aan jou. We laten je nooit zonder begeleiding van ons op stap gaan.

Met gevorderden in het leidwerk met een ezel trekken we verder weg. We maken een tocht van 2 uur richting Bierbeek. Deze uitdagende tocht zit vol verrassingen en is een gradatie moeilijker dan de tocht rond de Abdij van Park.

Volwassenen, jongeren en kinderen vanaf 7 jaar mogen mee op wandeling. We beperken ons in deze discipline niet tot een bepaalde doelgroep.